Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Iris Rulkens - Hier is Iris Live 23-12-23 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 23-12-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Cabaret, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst
  Iris Rulkens Hier is Iris Live

  Iris Rulkens

  Hier is Iris Live

  Instagram-hit Iris komt naar Tiel

  Je kunt met een gerust hart je telefoon wegleggen en Instagram even laten voor wat het is, want Instagram-hit Iris Rulkens gaat de theaters in. Ze werd razend populair op Instagram met haar hilarische typetjes en perfecte imitaties. 

  Net zomin als rekenen en schoonmaken kan Iris voor geen meter dansen en dat doet ze dan ook niet. Ze weet daarentegen precies hoe de planeten op het moment staan en wat dat voor jouw sterrenbeeld betekent. Ze doet niet aan drugs, maar moet je nagaan als ze dat wél deed. Een ding is zeker: je gaat met een positief gevoel naar huis.

  Haar voorstelling Hier is Iris Live is een show vol humor, eerlijkheden, vrouwelijke onzekerheden, daddy issues én een boodschap.  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst