Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Fuse - Fuse Live - 18-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 18-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theaterconcert, Klassiek

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Fuse Fuse Live

  Fuse

 • Fuse Live

  Een nieuw muzikaal avontuur met een mix van klassiek en jazz

  Laat het maar aan de zes muzikale geniën van Fuse over om een unieke, muzikale avond in de Agnietenhof te verzorgen. Door hun achtergronden in klassiek en jazz brengen zij een muzikale wereld die je alleen bij hen kunt vinden. Fuse brengt unieke, voor het ensemble geschreven muziek van een enerverende generatie (inter)nationale componisten samen met inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties; de groep weet de veelzijdigheid van zijn bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen. Loeistrak, fris en uit het hoofd. 

  Fuse: Adriaan Breunis: altviool · Daniel van Dalen: drums · Emma van der Schalie: viool · Julia Philippens: viool · Mascha van Nieuwkerk: cello · Tobias Nijboer: contrabas

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.