Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Toneelmakerij - Rijnreisje 30-3-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 30-03-2024

  Aanvang

  14:30 uur

  Eindtijd

  15:30 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Jeugd, STIP, Muziektheater

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  De Toneelmakerij Rijnreisje (6+)

  De Toneelmakerij

  Rijnreisje (6+)

  Een muzikale en beeldend Rijnreisje voor jong en oud

  Het Reisje langs de Rijn kennen we vooral als een reisbestemming voor de senioren onder ons. Niet bij de jeugdvoorstelling Rijnreisje van De Toneelmakerij! Theatermaker en liedjesschrijver Steef de Jong neemt ons mee op reis langs de mythen en verhalen van de belangrijkste rivier van Europa. Een heerlijke muzikale voorstelling voor kinderen vanaf zes jaar. 

  De nijdige meermin
  De drie spelers van Rijnreisje zingen, dansen en performen alles – dorpen, dieren, boten, toeristen – in klanken en woorden die iedereen begrijpt. Een waterdruppelballet komt langs, we zien een dans over de ontstaansgeschiedenis van de rivier en horen de Sprekende Stenen, die zich alleen bij onheilspellend laag water laten zien. We komen langs de grootste waterval van Europa en ontmoeten Lorelei, de nijdige meermin die met haar prachtige zang schippers betovert.

  Let op: deze STIP-voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal, Agnietenhof  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.