Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De nacht van Jazzy Tiel | 5 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 05-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof

  Genre

  Festival, Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 32,50
  Vriend: € 30,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   De Nacht van Jazzy Tiel
   De Nacht van Jazzy Tiel
   De Nacht van Jazzy Tiel

  De Nacht van Jazzy Tiel

  Na een afwezigheid van twee jaar is De Nacht van Jazzy Tiel terug! Ook in deze vijfde editie geniet je van diverse optredens in de foyers en zalen van de Agnietenhof. Lekker swingen of gewoon livemuziek luisteren onder het genot van een drankje en lekkere hapjes. De programmering van De Nacht van Jazzy Tiel is nog een verrassing, houd de website in de gaten!

  Eric Vloeimans takes on Licks & Brains
  Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans nodigt bigband Licks & Brains uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek. De composities van Vloeimans in een bigband jasje: groots, funky en swingend. “De bijzondere aanpak, energie en sound van Licks & Brains creëert een hele nieuwe sfeer rondom mijn muziek”, aldus Vloeimans.
  Ook het indrukwekkende repertoire van Licks & Brains – dat doet denken aan de swingende sound van New Cool Collective – komt aan bod. De achttienkoppige band laat blazers, elektronische grooves en het avontuurlijke spel van Vloeimans samenvloeien tot een spannende mix van jazz, (afro)funk, minimal music, soul en dance olv dirigent Rolf Delfos.  Licks & Brains is geen onbekende gast op Jazzy Tiel, eerder speelden de nu-jazz bigband samen met Joseph Bowes (DeFunkt) en Mrs. Hips.

   

  Steffen Morrison
  Op zaterdag 5 november verwelkomen we de Surinaams-Nederlandse soulzanger Steffen Morrison met zijn eigen live band op de Nacht van Jazzy Tiel. Steffen Morrison beleefde zijn doorbraak in Nederland met The Voice of Holland; sindsdien gaat het hard met de in Paramaribo geboren soulzanger voor wie muziek vanaf dag één hét bindmiddel is. De soulzanger laat zich het best omschrijven met de titel van een van zijn singles: ‘Positivity’. Zet een nummer van Morrison op en je stemming stijgt meteen naar 100 procent. De soepele, maar toch doorleefde zangstem van de charismatische Morrison verraden zijn invloeden James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye – al zet hij ook graag de Rolling Stones op. Door de corona pandemie heeft Morrisons laatste album Soul Revolution (2020) niet de aandacht gekregen die het verdient, maar daar komt 5 november verandering in. Verwacht een dampende soul show vol opzwepende nummers!   Advertenties