Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Nacht van Jazzy Tiel 4-11-23 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 04-11-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 32,50
  Vriend: € 30,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  De Nacht van Jazzy Tiel
  De Nacht van Jazzy Tiel

  De Nacht van Jazzy Tiel

  De Nacht van Jazzy Tiel voor de 6e keer in Agnietenhof!

  Een avond vol lekkere muziek, vermaak, ongedwongen sfeer en gezelligheid, drankjes en hapjes. Diverse optredens van o.a. Kraak & Smaak live en Tristan vullen de ruimtes van ons mooie theater. De rest van het programma zal binnenkort bekend worden, houd de website dus in de gaten!
   
  Kraak & Smaak komt terug naar Jazzy Tiel met hun gerenommeerde live show 
  Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over. De zes man sterke live band met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar Vermeulen en Berenice van Leer, staat dan ook internationaal bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de presence op festivals zoals Glastonbury, Exit en Sziget. 
  Dit jaar bestaat de band alweer 20 jaar en viert dat het gehele jaar door met speciale releases en shows. Deze zomer is ook het album ’Twenty’ uitgekomen, waar de grootste hits van de band zijn verzameld.

  Tristan
  De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als “feel-good vintage Acid Jazz music” met de energie, vibe en het geluid van nu, uitgevoerd door een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Funky gitaren, Fender Rhodes, synth sounds en een ritmesectie die al een hele lange tijd samenspeelt. Dit alles geeft zangeres Jaycilee de stevige basis waar haar prachtige warme soul-volle stemgeluid kan schitteren. De muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound. Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies. Bij hen allen draait het om de “high-energy grooves”. Maar de kwaliteit van arrangementen en composities maken Tristan tot een unieke formatie.