Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Daniël Arends - 19.15u | 17 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 17-02-2023

  Aanvang

  19:15 uur

  Eindtijd

  20:15 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 26,00
  Vriend: € 24,00
  Vriend: € 24,00

  CJP-korting: € 2,50
  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst
  Daniël Arends Thuis praat ik bijna nooit

  Daniël Arends

 • Thuis praat ik bijna nooit

  Door de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022-2023.Heb of koop je tickets dan vind je deze terug onder seizoen 2021-2022 in je MijnTheater-account

  Twee stand-up comedyshows op één avond
  In een tijd dat iedereen nogal snel op z’n teentjes getrapt is, zijn de snoeiharde grappen van Daniël Arends een verademing. Maar goed dat hij vanavond maar liefst twee stand-up comedyshows van elk een uur speelt in de Agnietenhof. Geen rode draad, geen gedoe. Gewoon genieten dus!
  Let op: Daniël Arends speelt twee verschillende shows op één avond: Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter. Je kunt ze allebei bezoeken of een van de twee voorstellingen kiezen.

  “Zijn grofheid is achteloos en argeloos - zijn observaties heerlijk herkenbaar”, aldus AD (★★★★★) over zijn vorige voorstelling Meer van hetzelfde (deel 1).

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties