Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 30-03-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 27,00
  Vriend: € 25,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Christel de Laat En door!

  Christel de Laat

 • En door!

  Voor een avondje heerlijke comedy moet je bij Christel de Laat zijn

  Het levensmotto van cabaretier en comédienne Christel de Laat was altijd: en door! ‘Nie mauwe’ zou de Brabantse zelf zeggen, want ze heeft geen tijd te verliezen. Het leven wacht op je en voor niks gaat de zon op is haar instelling en die heeft haar ver gebracht. Totdat ze liggend in de beugels van de gynaecoloog – die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts – zich realiseerde dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen. 

  In haar nieuwe voorstelling En door! is het daarom hollen of stilstaan. Het resultaat: hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit wordt een avondje front row van één van de grappigste vrouwen van Nederland en wij kunnen nie wachten!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties