Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Chris Grem vs Neil Diamond 2-12-23 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 02-12-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Theaterconcert, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Chris Grem Chris Grem vs. Neil Diamond

  Chris Grem

  Chris Grem vs. Neil Diamond

  Een liefdevolle, muzikale voorstelling over het leven van Neil Diamond

  Deze voorstelling over Neil Diamond is niet zomaar een tribute aan één van de beste artiesten aller tijden, maar ook een avontuur naar wie Neil Diamond eigenlijk was en hoe hij uitgroeide tot een wereldster. 

  Toen Het Groot Niet te Vermijden stopte met de grote theatertournees besloot Chris Grem, één van hun muzikomische frontmannen, om zijn hart te volgen en een persoonlijke ode aan Neil Diamond te brengen. Verwacht geen standaard tribute, maar een verrassende, originele voorstelling, waarin hij laat zien hoe hij uiteindelijk fan werd van de meest succesvolle guilty pleasure aller tijden en wat hij gemeen heeft met de man achter de glittershirts. 

  Ook vertelt Chris hoe het verlegen New Yorkse jongetje Neil Diamond uitgroeide tot wereldster. Sweet Caroline, Love on the Rocks, Hello Again, Red Red Wine of Cracklin’ Rosie: Chris speelt en zingt ze allemaal, solo op piano en gitaar, met volledige overgave en voelbare liefde voor zijn zielsverwant.  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.