Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bertolf - Bluefinger - 24-11-2023 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 24-11-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 24,50
  Vriend: € 22,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Bertolf Bluefinger

  Bertolf

 • Bluefinger

  Singer-songwriter Bertolf goes Bluegrass

  In Zwolle staat een befaamd tuinhuisje waar de heerlijke klanken van bluegrass klinken en waar gokken dat het vol staat met gitaren, mandolines en banjo’s. Dit is het tuinhuisje van singer-songwriter Bertolf. Normaal schrijft hij daar al zijn nummers en neemt ze daar op. Voor Bluefinger heeft hij het anders aangepakt: hij is naar de bakermat van bluegrass vertrokken: Nashville. Daar kon hij zijn droom waarmaken: een album opnemen met zijn grote helden en muzikanten waar hij al zijn hele leven naar luistert. 

  Van Bertolf naar Bluegrass
  Op 24 november is het verbluffende resultaat van zijn reis naar Amerika in de Kleine Zaal te horen. In Bluefinger neemt Bertolf je mee in de geschiedenis van de bluegrass. Naast bekende bluegrass-parels, zal hij samen met zijn band  ook eigen werk ten  gehore brengen, omgetoverd  tot prachtige akoestische versies.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.