Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bert Visscher | 6 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 29-09-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 27,50
  Vriend: € 25,50
  CJP-korting: € 2,50
  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst
  Bert Visscher Dat zie je een ander niet doen

  Bert Visscher

 • Dat zie je een ander niet doen

  Waar was je nou, Visscher?

  "Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen... En dan toch weer het podium op? Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen?! Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer.
  Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten!"


  Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. 

  “Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.” (Algemeen Dagblad ★★★★★ over vorige voorstelling Hij wordt vanzelf moe)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties