Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
BarokOpera Amsterdam - Reis Naar de Maan - 10-01-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 10-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Opera, Circus

  Kaarten

  Regulier: € 31,00
  Vriend: € 29,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  BarokOpera Amsterdam Reis Naar de Maan
  BarokOpera Amsterdam Reis Naar de Maan
  BarokOpera Amsterdam Reis Naar de Maan

  BarokOpera Amsterdam

 • Reis Naar de Maan

  Een komische, feestelijke en spectaculaire sciencefictionopera uit de negentiende eeuw

  In 1875 is Jules Verne een gevierd man met een boek als Van de aarde naar de maan. In datzelfde jaar brengt Jacques Offenbach maanreizen naar de operavloer met Le Voyage dans la Lune. Het is één van de mooiste partituren van de Franse componist, luchtig, vol positieve energie en gevoelige melodieën. 
  Voor deze voorstelling werkt BarokOpera Amsterdam nauw samen met de Belgische acrobaten van Vilja Duo, dat garant staat voor adembenemende scènes. Laat je door een uitgebreide cast meevoeren naar een universum zonder zwaartekracht. Zinder Educatie docente Marjan de Haer betovert het publiek met haar prachtige harpklanken.

  “Volle sprookjesopera tovert kille maan om in liefdesparadijs” – Theaterkrant

  muziek: Jacques Offenbach · artistieke en muzikale leiding: Frédérique Chauvet · regie en choreografie: Bram de Beul · sopranen: Nathalie Denyft, Wendeline van Houten en Hansje van Welbergen · tenors: Mattijs Hoogendijk en Jacques de Faber · bariton: Pieter Hendriks · kostuums: Lieven Baert · decor en projecties: Ben de Keyser / Sacred Places · dans en acrobatiek: Vilja Duo (Renske Endel en Bram de Beul) · piano: Anneke Veenhoff · cello: Tal Canetti · fluit: Frédérique Chauvet · viool: Elin Eriksson · harp: Marjan de Haer

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.