Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Njtam Rosie & Artvark Saxophone Quartet Homelands

Njtam Rosie & Artvark Saxophone Quartet

 • Homelands

  Het beste van twee muzikale werelden in een prachtig concert
  Een bijzondere samenwerking tussen Artvark Saxophone Quartet en zangeres Ntjam Rosie. Speciaal gecomponeerde liedjes houden het midden tussen soul, jazz en afrobeat, waarin Rosie op een prettig warme en vrolijke manier herinneringen ophaalt aan haar geboorteland Kameroen.

  Haar vierde album The One, gepresenteerd bij DWDD, werd met lovende kritieken ontvangen. Artvark toerde wereldwijd en staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Deze combinatie brengt het beste van twee muzikale werelden, live in de Agnietenhof.

  "Artvark combineert verbluffend precies spel met groove, durf en sterke solo's, weldoordachte pakkende stukken met passie gespeeld en helemaal van nu." (de Volkskrant)
  "Rosies stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu - een taal uit Kameroen - met bezieling, vrijheid en controle." (NRC.Next, ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties