Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Zoutmus - Jungleprinter | 7 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 07-01-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Musical, Muziektheater

Kaarten

VBP: € 17,50
Vriend: € 17,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Zoutmus Jungleprinter

Zoutmus

 • Jungleprinter

  “Muzikale meesters in absurdisme.” (Theaterkrant)

  Het vijftal van Zoutmus gaat in zijn tweede show Jungleprinter verder waar het gebleven was. Waar dat is? Ze hebben geen idee. Wat ze wel weten, is dat het een show wordt vol spektakel, livemuziek, verwarring en humor die je laat lachen tot je tanden in de fik vliegen. 

  “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek. (…) Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed. Een vervullende, unieke theaterervaring op zich.” (de Volkskrant ★★★★)

  “Ze blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.” (Het Parool)

  met: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties