Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Vrienten, Kooymans & De Groot terug in het Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

vrijdag 05-03-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 45,00
Regulier: € 47,00
CJP - prijs: € 44,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Vrienten, Kooymans & De Groot De Vreemde Kostgangers doen het weer

Vrienten, Kooymans & De Groot

 • De Vreemde Kostgangers doen het weer

  Nummers van eerdere tours, materiaal uit hun eigen carrière en (wie weet) nieuwe liedjes

  In 2016 stonden ze nog voor een uitverkochte Agnietenhof en ja hoor, De Vreemde Kostgangers doen het weer. Ze komen met een programma dat bestaat uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er weer wat nieuwe liedjes komen. En dat terwijl de drie nederpopexcellenties eigenlijk hele andere plannen hadden. Maar het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer – daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 28 maart 2020 naar 5 maart 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties