Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Veldhuis & Kemper | 17 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 17-10-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 25,00
Regulier: € 27,00
CJP: € 24,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Veldhuis & Kemper Zonder Meer

Veldhuis & Kemper

 • Zonder Meer

  De beste liedjes van Veldhuis & Kemper

  Veldhuis & Kemper komen met een intiem programma, waarbij het accent ligt op de mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre. 'Zonder Meer' is een dik uur Remco, Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch. Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

  Let op: deze voorstelling is meerdere keren te zien in de Agnietenhof!

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties