Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 07-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek, Cabaret

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Veldhuis & Kemper Geloof ons nou maar (reprise)

Veldhuis & Kemper

 • Geloof ons nou maar (reprise)

  Met vijf sterren bekroond programma

  De succesvolle voorstelling Geloof ons nou maar van Veldhuis & Kemper komt terug naar de Agnietenhof! Na een sabbatical van een jaar staken de heren de koppen bij elkaar voor een nieuw programma. Maar eerst moesten ze bijpraten. En nog meer bijpraten.

  En ineens was er een met vijf sterren bekroond programma: “Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.” (AD ★★★★★)

  Deze voorstelling is genomineerd voor de Poelifinario: een cabaretprijs voor theatermakers met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.   

  tekst en muziek: Remco Veldhuis, Richard Kemper en Geert Lageveen ∙ muziek: Remco Veldhuis en Richard Kemper ∙ regie: Geert Lageveen

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties