Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Toneelgroep Maastricht | za 23 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 23-10-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 27,00
Vriend: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Toneelgroep Maastricht Vrijdag
Toneelgroep Maastricht Vrijdag
Toneelgroep Maastricht Vrijdag
Toneelgroep Maastricht Vrijdag

Toneelgroep Maastricht

 • Vrijdag

  Een troostrijk pleidooi voor vergeving, voor hoop en voor liefde
  Toneelgroep Maastricht brengt de voorstelling Vrijdag, het ontroerende en zinderende gezinsdrama van Hugo Claus naar de Agnietenhof. Met een onweerstaanbare cast, waaronder de uit Tiel afkomstige Fedja van Huêt en Anniek Pheifer.
  Het is vrijdagmiddag. Georges Vermeersch komt thuis. Hij is vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij een straf uitzat wegens ontucht met zijn dochter. In de tussentijd heeft zijn vrouw Jeanne een kind gekregen met diens beste vriend Erik. Met grote compassie beschrijft Claus de pogingen van Georges en Jeanne om hun schamele bestaan weer op te bouwen. 

  "Fedja van Huêt is de grote kracht van deze enscenering." (De Volkskrant ★★★★)
  "Anniek Pheifer krachtdadig en strijdbaar." (Volkskrant ★★★★)

  tekst: Hugo Claus ∙ regie: Michel Sluysmans ∙ spel: Fedja van Huêt, Anniek Pheifer, Sander Plukaard en Frieda Barnhard 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heb je altijd nog even de de gelegenheid om je benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties