Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Titanic de musical | 10 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag 10-04-2022

Aanvang

14:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Musical

Kaarten

Regulier: € 59,00
Vriend: € 57,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.René van Kooten, Mariska van Kolck e.a. Titanic
René van Kooten, Mariska van Kolck e.a. Titanic
René van Kooten, Mariska van Kolck e.a. Titanic
René van Kooten, Mariska van Kolck e.a. Titanic
René van Kooten, Mariska van Kolck e.a. Titanic

René van Kooten, Mariska van Kolck e.a.

 • Titanic

  Gegarandeerd een onvergetelijke middag uit
  Een van de grootste Broadway-hits en winnaar van vijf Tony Awards komt naar Tiel! Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Reis mee met Titanic de musical en beleef een onvergetelijke middag uit met iconische muziek en een live-orkest.

  Het verhaal
  10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.
  Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

  “Een voorbeeldige voorstelling, smaakvol, over de gehele linie goed gespeeld en vooral fantastisch gezongen.” (De Volkskrant ★★★★)

  spel: René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers, Richard Spijkers, Jordy van Loon e.v.a. ∙ script: Peter Stone ∙ regie: Paul van Ewijk ∙ muziek: Maury Yeston ∙ vertaling: Daniël Cohen 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties