Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Tis hier geen hotel | 4 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 04-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 25,00
Vriend: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth Tis Hier Geen Hotel

Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth

 • Tis Hier Geen Hotel

  (Over)leven met pubers: herkenbare en humoristische voorstelling
  Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder word je vooral gewaardeerd als koelkastvuller, pinautomaat of taxichauffeur op afroep. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op humoristische wijze zien hoe je dat met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren allemaal overleeft. Dus parkeer die pubers vanavond in hun chillhonk en kom lekker stoom afblazen in de Agnietenhof!

  “Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten. Een aanrader.” (De Telegraaf)

  regie: Jeroen Woe

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties