Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Tino Martin | 7 feb 2023 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

dinsdag 07-02-2023

Aanvang

20:15 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 59,50
Tickets
U wordt doorgeleid naar een externe website
Tino Martin Onderweg naar jou

Tino Martin

 • Onderweg naar jou

  Nederlandstalige zanger zoekt de intimiteit van het theater op

  Tino Martin, bekend van hits als ‘Zij Weet Het’, ‘Jij Liet Me Vallen’ en ‘Loop Niet Weg’, houdt van de intimiteit van het theater. In de Agnietenhof staat hij zo direct mogelijk in contact met alle fans. In deze nieuwe avondvullende theatervoorstelling vertolkt Tino veel van zijn eigen repertoire, maar zet hij ook evergreens op de setlist, bijgestaan door zijn achtkoppige band. Dat wordt een avond genieten!

  Let op: de kaartverkoop voor deze theatershow loopt niet via Agnietenhof, maar via Paylogic. Heb je vragen over de kaartverkoop? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic. Reserveer hier voor het Theaterrestaurant en/of het Borrel Arrangement.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties