Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 12-04-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: € 19,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theatergroep Suburbia Bedrog

Theatergroep Suburbia

 • Bedrog

  Moderne klassieker over ontrouw, intriges en vriendschap

  Emma en Robert zijn getrouwd, Jerry is de beste vriend van Robert, Jerry en Emma zijn minnaars, Robert weet van de affaire, maar dát weet Jerry dan weer niet…
  Harold Pinter, een van de grootste Britse toneelauteurs, schreef met Bedrog een autobiografische reis terug door de tijd. Op ingenieuze én genadeloze wijze ontrafelt hij het web van leugens en intriges waarin Emma, Robert en Jerry zich al jaren bevinden. Iedereen bedriegt immers elkaar in deze geraffineerde driehoeksverhouding. Maar het grootste bedrog plegen ze uiteindelijk aan niemand anders dan zichzelf.

  tekst: Harold Pinter ∙ regie: Olivier Diepenhorst ∙ spel: Jessie Wilms, Matthijs IJgosse en Justus van Dillen

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties