Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 26-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theater Utrecht Caligula

Theater Utrecht

 • Caligula

  “Fascinerende, ijzingwekkende voorstelling.” (de Volkskrant ★★★★)

  Regisseur Thibaud Delpeut brengt zijn gelauwerde interpretatie van de toneelklassieker Caligula van Albert Camus in een speciale grotezaalenscenering.

  Als zijn zus en geliefde is gestorven, ontsteekt er een storm in het hoofd van de jonge, onervaren keizer Caligula, een schitterende rol van Vincent van der Valk. Wordt hij steeds krankzinniger? Of staat hier een angstaanjagend eerlijk heerser, die zijn onderdanen onderwerpt aan een gruwelijk experiment? In de regie van Thibaud Delpeut draait Caligula de camera’s om en richt ze op de mensen die hem bekijken. Als een chirurg, met videocamera’s als instrumenten, verricht hij zijn ‘sectie op de ziel’.

  tekst: Albert Camus ∙ regie, bewerking en muziek: Thibaud Delpeut ∙ spel: Bram Gerrits, Abdulaal Hussein, Martijn Nieuwerf, Sylvia Poorta en Vincent van der Valk

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties