Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Kik hertaalt Eurovisie | 19 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 19-05-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:35 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 26,00
Vriend: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
The Kik The Kik hertaalt Eurovisie

The Kik

 • The Kik hertaalt Eurovisie

  Eurovisie Songfestival-nummers in een jasje van The Kik

  Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik vorig jaar bekende Eurovisie Songfestival hits in het Muziekcafé en dat smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het festival niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs van bijvoorbeeld ABBA en France Gall. De frontman van The Kik hertaalde de nummers op originele wijze en dat levert een muzikale theatervoorstelling op, doorspekt met (on)gein.

  zang, gitaar & toetsen: Dave von Raven ∙ drums & percussie: Ries Doms ∙ bas: Marcel Groenewegen ∙ zang & gitaar: Arjan Spies ∙ toetsen: Paul Zoontjens

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties