Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
John Lennon Songbook | vr 29 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 29-10-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 29,00
Vriend: € 27,00
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Paul McDonough Imagine - The John Lennon Songbook

Paul McDonough

 • Imagine - The John Lennon Songbook

  Eerbetoon aan een legendarische popheld
  Op 8 december 2020 is het veertig jaar geleden dat vier kogels een einde maakten aan het leven van John Lennon. IMAGINE - The John Lennon Songbook is een bijzonder eerbetoon aan deze legendarische artiest. Je hoort wereldberoemde songs die Lennon voor The Beatles schreef, zoals ‘From Me To You’, ‘In My Life’, ‘I Am The Walrus’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’. Maar ook de hits die hij scoorde als soloartiest komen voorbij, waaronder ‘Jealous Guy’, ‘Woman’, ‘Mother’ en natuurlijk ‘Imagine’.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties