Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

woensdag 29-09-2021

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:07 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Regulier: € 9,00
Vriend: € 8,00
CJP Korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.The Father
The Father
The Father

The Father

 • Dit verwoestende drama laat je geen moment los.
  Anne zoekt een nieuwe verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds opnieuw alle hulp afwijst. Ze wil er zeker van zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt als zij niet in de buurt is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt gebeurt en wat zich alleen in zijn hoofd afspeelt. Deze film laat zien hoe zijn vertrouwde omgeving niet meer zo vertrouwd is, en maakt zijn verwarring voelbaar, net als Annes onmacht en onvoorwaardelijke liefde voor haar vader.

  Anthony Hopkins kreeg de Oscar voor Beste Acteur voor zijn verbluffende en ruwe vertolking van een man die langzaam zijn grip op de werkelijkheid verliest door dementie.

  "Een ijzersterk geconstrueerde film" (★★★★★ Trouw)
  "...aangrijpend en respectvol verslag van dementie" (★★★★★ de Volkskrant)
  "Ingenieus" (★★★★ NRC)
  "... Beklemmend"(★★★★ VPRO Cinema)
  "Debuterend regisseur Florian Zeller maakt er echt een filmische ervaring van" (★★★★★ Algemeen Dagblad)
  "Sterk gespeeld door Olivia Colman" (Nederlands Dagblad) 
  "Anthony Hopkins is virtuoos in de stemmingswisselingen, maar ontroert vooral in de kleine momenten van breekbare wanhoop" (Het Parool)
  "de Oscar-winnende acteur ‘zet een kroon op zijn carrière met deze rol" (★★★★ De Telegraaf)

  Verenigd Koninkrijk, 2020, regie Florian Zeller, 97 min

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties