Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 24-11-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 19,00
Regulier: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Bentleys To Liverpool And Back

The Bentleys

 • To Liverpool And Back

  Reis terug naar de rock-‘n-roll van de fifties en sixties

  The Beatles, Creedence Clearwater Revival en The Monkees: allemaal bands die de rock-‘n-roll tegenkwam tijdens zijn reis van de VS naar Engeland en terug. De vijf bevlogen muzikanten van The Bentleys nemen je mee naar de sound, sfeer en swing van de fifties en sixties. Ze zingen en spelen onder meer rock van The Rolling Stones, rhythm-and-blues van Ray Charles en rock-‘n-roll van Jerry Lee Lewis.

  Ondersteund door sappige verhalen en vrolijke entr’actes brengen zij een ode aan deze muziek: de soundtrack van een opkomende jeugdcultuur.

  zang, gitaar & toetsen: Bouke Bijlsma ∙ zang & bas: Joppe de Vree ∙ zang, saxofoon & percussie: Arend Bouw- meester ∙ zang & drums: Wouter Sterk ∙ zang & gitaar: Mysterious Traveler

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties