Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Bentleys - Summer of Love | vr 18 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Bentleys Summer of Love Love Love

The Bentleys

 • Summer of Love Love Love

  Swing mee door de jaren 50 en 60

  Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde en terug. In 'The Summer of Love Love Love' nemen de vijf energieke rasmuzikanten je mee naar de jaren '50 en '60. Hoe ging het vroeger in de kleine clubjes, de rokerige concertzalen en op die zonnige festivals? Kijk samen met The Bentleys naar betere tijden in het verleden en de toekomst. Voor liefde is immers altijd ruimte. Met hits van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, Elvis, Little Richard, The Kinks, Buddy Holly en Jimi Hendrix.

     

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties