Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Supertrap komt met geniale muziek van Supertramp naar Tiel! - Agnietenhof


Datum

woensdag 22-01-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Supertrap Breakfast in America
 • Supertrap Breakfast in America

Supertrap

 • Breakfast in America

  Hommage aan Supertramp

  De Nederlandse band Supertrap komt met de geniale muziek van – je raadt het al – Supertramp naar de Agnietenhof! Het is namelijk op de kop af veertig jaar geleden dat de band zijn bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht, met daarop hits als ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’ en ‘Take the Long Way Home’. Om dit te vieren speelt Supertrap het volledige album, maar ook de beste nummers van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’ komen voorbij.

  regie: Elzo Niemeijer ∙ zang, gitaar & mondharmonica: Hein van den Broek ∙ zang: Arno van Broekhoven ∙ toetsen: Bart Groenendijk en Ebert Zwart ∙ gitaar: Silvan Hijdra ∙ bas: Han Sie ∙ saxofoon: Leslie van der Heul ∙ drums: Michel Leliveld
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 



  Advertenties