Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Supertrap - Crime of the Century | 19 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 19-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 26,50
  Vriend: € 24,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Supertrap Crime of the Century

  Supertrap

 • Crime of the Century

  Hommage aan doorbraakalbum van Supertramp

  Het album Crime of the Century betekende in 1974 de doorbraak van Supertramp en liet voor het eerst hun typische sound en de ragfijne arrangementen horen. Deze avond voert Nederlandse tributeband Supertrap het album integraal uit. Dat betekent genieten van iconische songs als ‘School’, ‘Hide in your Shell’, ‘Dreamer’, ‘Rudy’ en als klap op de vuurpijl uiteraard het schitterende titelnummer. Ook speelt de band tracks van andere albums uit de gouden jaren van Supertramp, in een show vol prachtige belichting en pakkende visuals.

  zang, gitaar & mondharmonica: Hein van den Broek ∙ zang: Arno van Broekhoven ∙ toetsen: Bart Groenendijk en Ebert Zwart ∙ gitaar: Silvan Hijdra ∙ bas: Han Sie ∙ saxofoon: Leslie van der Heul ∙ drums: Michel Leliveld

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties