Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 10-11-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Opera

Kaarten

Vriend: € 39,00
Regulier: € 41,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca
 • Staatsopera van Tatarstan Tosca

Staatsopera van Tatarstan

 • Tosca

  Vurige passie, liefde en dood, macht en geweld samengebald in wereldberoemde opera

  De Staatsopera van Tatarstan is terug in de Agnietenhof! Dit keer brengt zij een van de meest uitgevoerde opera’s ter wereld naar het toneel: Tosca. Geniet van het meeslepende verhaal over jaloezie en wraakzucht, met in de hoofdrollen zangeres Floria Tosca, haar geliefde schilder Cavaradossi en de sinistere politiechef Scarpia. Giacomo Puccini tekende de karakters muzikaal zeer scherp en stelt daarmee hoge eisen aan de uitvoerenden. De Staatsopera van Tatarstan neemt daarom een aantal van de beste Russische solisten mee om het meeslepende drama tot leven te brengen.

  componist: Giacomo Puccini, libretto gebaseerd op het toneelstuk La Tosca van Victorien Sardou ∙ dirigent: Stefan Linev ∙ regie: Christopher Grosser ∙ decor: Igor Grinevich

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties