Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 22-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 26,50
Regulier: € 28,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Slagerij van Kampen Toccata da Fuga

Slagerij van Kampen

 • Toccata da Fuga

  Muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken

  Slagerij van Kampen is terug in de Agnietenhof! Het gezelschap, ooit ontstaan uit nieuwsgierigheid naar wat de wereld aan klanken te bieden heeft, brengt in Toccata da Fuga een muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken en de prachtige muziek die ze hebben voortgebracht. Je hoort tijdens dit theaterconcert dan ook de hele wereld samenkomen, soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstild. Lang leve de verscheidenheid!

  Zinder Educatie organiseert samen met Cultuurmij Oost een slagwerkworkshop rondom deze voorstelling i.s.m. Slagerij van Kampen. Deelname aan de workshop bedraagt € 15,00 per persoon. Reserveren is mogelijk vanaf 14 januari. Houd de website in de gaten voor meer informatie & aanmelden!

  artistieke leiding: Eric Dieteren ∙ spel: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Speel mee met Slagerij van Kampen
  Je kunt meedoen aan een exclusieve workshop bij het concert Toccata da Fuga van Slagerij van Kampen. Na een inleidende workshop door slagwerker John Sonderen geven twee slagwerkers van Slagerij van Kampen een masterclass. Het resultaat spelen we samen met de slagwerkers in de foyer. Je kunt meedoen op je eigen niveau, maar enige ritmische ervaring moet je wel hebben. Iedereen vanaf 12 tot 101 jaar is welkom en er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen, vol = vol!

  Aanmelden
  Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kun je een plaats in de workshop reserveren.

  Programma
  16.00 uur Ontvangst in de Agnietenhof
  16.30 uur Workshop o.l.v. John Sonderen
  18.00 Pauze (incl. eenvoudige maaltijd)
  18.30 Masterclass
  19.15 Presentatie 1 (voor ouders/belangstellenden)
  19.45 presentatie 2 (voor publiek van Slagerij van Kampen)

  Met 20% korting naar Slagerij van Kampen
  Om de beleving compleet te maken kun je na de workshop het concert van Slagerij van Kampen bezoeken. Bij deelname aan de workshop ontvang je twee weken voor aanvang van het concert een speciale kortingscode, waarmee je 20% korting krijgt op de voorstelling.  Advertenties