Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Sara Kroos met Verte op 16 januari in Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Geannuleerd: Sara Kroos Verte

Geannuleerd: Sara Kroos

 • Verte

  Wegens ziekte is de voorstelling van Sara Kroos helaas geannuleerd. Bezoekers worden op dit moment telefonisch en per e-mail op de hoogte gebracht.

  Negende show van publiekslieveling Sara Kroos

  Ze is grof, direct, maakt iedereen aan het lachen om de ergste dingen en heeft een klein hartje: Sara Kroos. In haar negende show Verte pakt zij uit met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar kennen, maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Deze show is als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan!|

  “Sara Kroos maakt indrukwekkende rentree. (…) Een juweel van een voorstelling.” (Algemeen Dagblad ★★★★★ over vorige voorstelling)

  regie: Jessica Borst ∙ muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties