Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rocky Horror Show | do 4 nov in Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

donderdag 04-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Musical

Kaarten

Vriend: € 39,50
Regulier: € 41,50
CJP - prijs: € 39,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a.

 • Rocky Horror Show

  Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek
  Rocky Horror Show is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker met vijf nominaties voor de Tony Awards en dit seizoen te zien in Tiel! De hoofdrol in deze rockmusical is voor de internationaal succesvolle topentertainer Sven Ratzke. 
  Door een lekke band en een onweersbui raken Brad en Janet verstrikt in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter, zijn blonde supercreatie Rocky en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again!

  spel: Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a. ∙ script & muziek: Richard O’Brien ∙ regie: Martin Michel ∙ vertaling: Jeremy Baker ∙ choreografie: Chiara Re

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties