Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rocky Horror Show | do 4 nov in Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 04-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Musical

Kaarten

Regulier: € 41,50
Vriend: € 39,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a. Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a.

 • Rocky Horror Show

  Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek
  Rocky Horror Show is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker met vijf nominaties voor de Tony Awards en dit seizoen te zien in Tiel! De hoofdrol in deze rockmusical is voor de internationaal succesvolle topentertainer Sven Ratzke. 
  Door een lekke band en een onweersbui raken Brad en Janet verstrikt in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter, zijn blonde supercreatie Rocky en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again!

  "De live band stampt en vocaal zit het, met Ratzke als middelpunt, goed in elkaar. Rocky buldert van het toneel met een aanstekelijke meligheid." (NRC ★★★★)

  "Bovendien heeft de Hollandse Rocky Horror een topster in huis. Acteur en zanger Sven Ratzke (…) Je kan je ogen niet van hem afhouden." (AD ★★★★)

  "Goed nieuws: de muzikale theaterproductie van De Graaf & Cornelissen Entertainment omarmt de extravaganza volop." ( AD ★★★★)

  spel: Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a. ∙ script & muziek: Richard O’Brien ∙ regie: Martin Michel ∙ vertaling: Jeremy Baker ∙ choreografie: Chiara Re

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties