Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Oxygen - Delusion | 24 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 24-03-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

VBP: € 21,00
Vriend: € 21,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Oxygen Delusion

Oxygen

 • Delusion

  Spectaculaire choreografieën van aanstormende dansmaker

  De jonge choreograaf Jennifer Romen legde als urban dansmaker een unieke route naar het theater af. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, het commerciële circuit en als docent. Hoog tijd dat het grote publiek kennismaakt met haar spectaculaire choreografieën en gedetailleerde beeldende illusies. In dit visuele hoogstandje zet gezelschap Oxygen met een samenspel van dans en illusie het publiek constant op het verkeerde been. 

  choreografie & staging: Jennifer Romen ∙ muziek: Subp Yao
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties