Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Naturally 7 - Get up stand up | 27 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 27-10-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  Vriend: € 27,50
  CJP-korting: € 2,50
  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

  GEANN: Naturally7 Get Up Stand Up

  GEANN: Naturally7

 • Get Up Stand Up

  New Yorkse stemkunstenaars steken popsongs in verrassend vocaal jasje

  Het is altijd een feest voor je oren met Naturally 7 in de Rabozaal! Met hun stemmen bootsen de New Yorkse heren op verbluffende wijze tal van muziekinstrumenten na: trompetten, elektrische gitaren, bas, cello, harmonica, drums en nog veel meer. Sluit je ogen en je hoort een fantastische band. Doe ze open en je ziet zeven goed geklede zangers. Op het repertoire prijken eigen composities en de betere popsongs, die in verrassende vocale vermommingen de zaal in worden geslingerd. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties