Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Michael Pilarczyk | 24 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 24-09-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

VBP: € 29,00
Vriend: € 29,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Michael Pilarczyk Rust in je hoofd
Michael Pilarczyk Rust in je hoofd
Michael Pilarczyk Rust in je hoofd
Michael Pilarczyk Rust in je hoofd

Michael Pilarczyk

 • Rust in je hoofd

  Meditatiecoach Michael Pilarczyk drukt op de pauzeknop
  Neem jij nog weleens een momentje voor jezelf? Grijp dit moment! Michael Pilarczyk ging van Radio 538-dj en succesvol zakenman naar een bestaan als bestsellerauteur en meditatiecoach. Uiteraard was meditatie essentieel in deze transformatie. 
  Tegenwoordig kampen honderdduizenden mensen met een burn-out. Waarom nemen we zo weinig tijd om te genieten van het leven? In Rust in je hoofd vertelt Michael over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek.

  Wegens de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022/2023. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties