Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Micha Wertheim voor heel even | 28 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 28-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 19,00
Vriend: € 19,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Micha Wertheim Micha Wertheim Voor Heel Even

Micha Wertheim

 • Micha Wertheim Voor Heel Even

  Prikkelend, ontregelend en tegendraads

  In 2019 stond Micha Wertheim nog voor een uitverkochte Kleine Zaal en ontving hij vele vijfsterrenrecensies. Toen Micha aan deze nieuwe voorstelling begon, had hij nog geen idee. Daar begint het altijd mee. Ineens drong het idee zich op. Maar dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het levensvatbaar is. Al is het maar voor heel even. Vandaar Micha Wertheim Voor Heel Even.

  “Wertheim is weergaloos in nieuwste show.” (Algemeen Dagblad ★★★★★ over vorige voorstelling Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid)

  “Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.” (Trouw ★★★★★ over vorige voorstelling Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties