Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag 20-01-2019

Aanvang

15:00 uur

Eindtijd

16:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Jeugd, Festival

Kaarten

Vriend: € 10,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 12,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Meneer Monster Mania De waanzinnige boomhut (5-9 jr) (reprise)

Meneer Monster Mania

 • De waanzinnige boomhut (5-9 jr) (reprise)

  Gebaseerd op een van de leukste en meest verkochte kinderboeken

  Meneer Monster, een van de vaste gasten in het jeugdtheaterprogramma van de Agnietenhof, viert feest want het gezelschap bestaat vijf jaar! Daarom nemen de mannen tijdens Monster Mania een weekend lang de Agnietenhof over met hun knotsgekke en waanzinnige theatervoorstellingen en hun eigenzinnige entourage. Naast de voorstellingen is er ook nog van alles te beleven in de Stadsfoyer!

  Na een uitverkochte zaal vorig jaar komen de mannen nog een keer met deze knettergekke voorstelling. Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster tovert de bestseller om tot een hilarische voorstelling vol humor, energie en tovenarij.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Combineer de voorstelling met een Monsterbuffet!
  In ons Theater- restaurant staat speciaal voor kinderen een heerlijk Monsterbuffet klaar met poffertjes, pannenkoeken, knakworsten, broodjes en limonade. Natuurlijk kun je je eigen pannenkoeken versieren met stroop, jam of poedersuiker. € 7,50 p.p.

 • Combineer de voorstelling met een Monster Lunch!
  Maak er een extra feestelijk uitje van en reserveer voor de heerlijke Monster Lunch! De lunch bestaat uit een kop soep, diverse belegde broodjes en een kopje koffie of thee.
  € 12,00 p.p.  Advertenties