Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Meiden van Los - Lusten en Lasten | 3 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 03-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:50 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 19,00
  Vriend: € 17,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Meiden van Los Lusten en Lasten

  Meiden van Los

 • Lusten en Lasten

  Wel de lusten, niet de lasten

  In deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille volgen de liedjes en sketches elkaar op. Natuurlijk willen de Meiden van LOS wel de lusten, maar niet de lasten. Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Een wilde stapavond zonder de kater, een goede baan zonder de stress, een relatie zonder ruzies en ga zo maar door. In Lusten en Lasten nemen de dames geen blad voor de mond en fantaseren ze er lustig op los.

  spel: Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Charlotte Waardenburg
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties