Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Manon Kroezen - Rudy hoort er ook nog | 20 nov | Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 20-11-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP: € 16,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Manon Kroezen Rudy hoort er ook nog bij

Manon Kroezen

 • Rudy hoort er ook nog bij

  Liefdevolle poging om dementie uit de taboesfeer te halen

  Dementie levert een hoop schaamte en ongemak op voor de patiënt en zijn omgeving. Er is nog een grote onwetendheid en de pijn speelt zich vooral af achter gesloten deuren. Cabaretière Manon Kroezen scheef er een boek over: Rudy hoort er ook nog bij. In de gelijknamige theatervoorstelling laat zij met haar medespelers op een liefdevolle, humoristische en confronterende manier zien wat zich afspeelt in de belevingswereld van een dementerende en hoe de omgeving ermee omgaat. Een pure, eerlijke poging om de hersenziekte definitief uit de schaamte- en taboesfeer te halen.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties