Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Lisa Ostermann - Met z'n allen | 9 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 09-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 18,00
  Vriend: € 16,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Lisa Ostermann

 • Lisa Ostermann

  Lisa Ostermann won in 2020 de jury-, publieks- en studentenprijs op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa weet één ding zeker en dat is dat ze niets zeker weet. In haar eerste voorstelling Met z’n allen zoekt ze daarom naar duidelijkheid. Dat heeft vooralsnog weinig opgeleverd, behalve scherpe grappen en mooie liedjes, waarbij Lisa wordt begeleid door een liveband annex dansgroep, bestaande uit… Lisa!

  “Een excellente voorstelling. (…) Wat conventioneel lijkt in deze voorstelling blijkt telkens weer een opstapje naar een verrassend moment, een onverwachte wending of humor uit een vreemde hoek.” (Jury Leids Cabaret Festival)
  "'Cabaretrevelatie Lisa Ostermann is bijna té veelzijdig" AD (✭✭✭✭)

  tekst & spel: Lisa Ostermann ∙ toneelbeeld: Jasper Nijholt

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties