Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

vrijdag 08-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 21,00
Vriend: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Leoni Jansen & Carel Kraayenhof Melancholie in de Polder

Leoni Jansen & Carel Kraayenhof

 • Melancholie in de Polder

  Muziek van over de hele wereld
  Dit wist je misschien nog niet: topmuzikanten Leoni Jansen en Carel Kraayenhof zijn buren van elkaar! Ze wisselen avondenlang muziek uit en hebben in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd. Geniet in deze voorstelling van Ierse nummers, Latijns-Amerikaanse folkmuziek, Schotse liederen, maar ook van muziek van Randy Newman en Sting. Dit alles gespeeld met een bandoneon, een gitaar, een bodhran, een stem én omlijst met mooie verhalen.

  bandoneon & composities: Carel Kraayenhof ∙ gitaar, bodhran & zang: Leoni Jansen

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties