Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 09-11-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Leon van der Zanden Kameleon

Leon van der Zanden

 • Kameleon

  Interacties oprecht hilarisch en de voorstelling onberekenbaar

  In Kameleon doet cabaretier Leon van der Zanden waar hij zo goed in is: zich afstemmen op alle aanwezigen en zo het onderbewuste van de zaal laten spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op het publiek en de avond zelf te liggen. Kameleon lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen, maar elk moment is onderdeel van een groots plan: “Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch. Woorden komen vanzelf, interacties worden oprecht hilarisch en de voorstelling wordt totaal onberekenbaar”, aldus de publiekslieveling zelf.

  regie: Aike Dirkzwager

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties