Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Koefnoen Live | 15 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 15-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 37,00
  Vriend: € 35,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Koefnoen Koefnoen Live

  Koefnoen

 • Koefnoen Live

  Door de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022-2023.Heb of koop je tickets dan vind je deze terug onder seizoen 2021-2022 in je MijnTheater-account.

  Scherpe en wervelende theaterrevue van de Koefnoeners
  Na zestien succesvolle seizoenen op tv trekken de mannen van Koefnoen met hun persiflages, types en imitaties naar Tiel! In rake en confronterende sketches, songs en scènes brengen zij een scherpe, wervelende en satirische theaterrevue over vernieuwen of vastroesten. Want wat is er allemaal wel niet gebeurd in een jaar lockdown en hoe pak je je leven weer op?
  Dat wordt genieten van nieuw materiaal en vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. 

  script & liedteksten: Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot ∙ regie: Jos Thie ∙ met: Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties