Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kasper van Kooten - Deeltijd | 4 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 04-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 19,00
Vriend: € 17,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Kasper van Kooten Deeltijd
Kasper van Kooten Deeltijd
Kasper van Kooten Deeltijd
Kasper van Kooten Deeltijd

Kasper van Kooten

 • Deeltijd

  Wat willen we eigenlijk nog écht delen?
  Na Speeltijd komt Kasper van Kooten met het avondvullende programma Deeltijd. Hierin vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen. Maar wat wil de overheid, de vriendenkring, de wereld nog écht delen? Ook Kaspers eigen leven gaat in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om voorrang, al is dat inmiddels grotendeels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt. Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 is geworden. Het is Deeltijd!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties