Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kasper van der Laan - Warm | 5 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 05-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Kasper van der Laan Warm

  Kasper van der Laan

 • Warm

  Tweede voorstelling van “Een natuurtalent” (AD ★★★★★)

  Cabaretier Kasper van der Laan stond tweemaal voor een uitverkochte Kleine Zaal. Tijd voor een schepje daarbovenop. Op vrijdag 5 mei speelt Kasper in de Rabozaal zijn nieuwe voorstelling Warm. Is het cool, chill, fresh of hot? Nee, het is warm. Deze cabaretier blijft maar aanstormen en is ongekend grappig, absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ook nog eens sexy.

  “Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt.” (de Volkskrant ★★★★ over vorige voorstelling 1 Kilo)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties