Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Joost Spijkers - Hotel Spijkers | 14 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 14-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 21,00
Vriend: € 21,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Joost Spijkers Hotel Spijkers

Joost Spijkers

 • Hotel Spijkers

  “Een waar visueel en theatraal spektakel.” (Trouw ★★★★)

  Na het winnen van de Annie M.G. Schmidtprijs 2021 met het nummer ‘Welkom Thuis’ is zanger en acteur Joost Spijkers nu klaar om zijn nieuwe voorstelling te laten zien aan het grote publiek. Welkom dus in Hotel Spijkers waar, ver weg van de waan en de sleur van alledag, eindeloos wordt gezongen, gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. 
  Een visueel, muzikaal en theatraal spektakel door deze Ashton Brother en vier andere steengoede acteurs.

  “Spijkers is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk” (Groene Amsterdammer).

  tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers ∙ regie & beeld: Titus Tiel Groenestege ∙ muziek: Joost Spijkers, Stanislav Mitrović, Arend Niks e.a. ∙ met: Joost Spijkers, Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop en Stanislav Mitrović
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties