Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jakop Ahlbom Company - Vielfalt | 30 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

woensdag 30-09-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show, Jeugd

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP: € 23,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jakop Ahlbom Company Vielfalt

Jakop Ahlbom Company

 • Vielfalt

  Laat je betoveren door magie, slapstick en dans

  Jakop Ahlbom Company brak ruim tien jaar geleden bij het grote publiek door met de internationale succesvoorstelling Vielfalt. “Pure magie”, schreef de Volkskrant toen. Je komt terecht in een soort surrealistische film van magische trucs, slapstick en dansante duetten. Het begint met een goochelaar die een vrouw laat verdwijnen. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en belandt in een surreëel doolhof. Steeds dieper verdwaalt hij in het hoofd van de goochelaar. 
  Ook leuk voor kinderen!

  “Pure magie. Het is allemaal zo bizar en tegelijkertijd normaal in deze wereld van Ahlbom dat je er vol verbazing naar kijkt en erin meegezogen wordt.” (de Volkskrant)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties