Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Familiespel | 14 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 14-01-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 33,00
Vriend: € 33,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Jacqueline Blom, Mark Rietman e.a. Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman e.a.

 • Familiespel

  Over nieuwe relaties en oude vlammen

  Familiespel is een gelaagde tragikomedie over een samengesteld gezin. Elisabeth en Nicolaas hebben twee kinderen en zijn gescheiden. Ze hebben beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in hun vakantiehuis. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog steeds erg met elkaar verbonden. Vier topacteurs spelen bijzondere dubbelrollen: zowel de volwassenen als de kinderen, die als gevolg van de keuzes van hun ouders ongevraagd met hun gezelschap zijn opgezadeld.

  regie: Jessie L’Herminez ∙ script: Marijke Schermer ∙ spel: Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties