Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

woensdag 18-05-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Regulier: € 26,00
Vriend: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw
Introdans Goud & Nieuw

Introdans

 • Goud & Nieuw

  Dans met livemuziek van het Van Dingstee Kwartet
  Al jaren is Introdans een graag geziene gast in de Agnietenhof. Dit jaar viert het dansgezelschap hun 50-jarig bestaan met een speciaal jubileumprogramma. In Goud & Nieuw neemt Introdans afscheid van publiekslievelingen en maakt ruimte voor nieuwe creaties in combinatie met livemuziek.
  Onverwoestbare klassiekers als ‘De Dood en het Meisje’, ‘Boléro’, ‘Rossini Cards’, ‘Memory of a Shape’ en het wonderschone ‘La Morte del Cigno’ worden afgewisseld met het nieuwe werk van Manuel Vignoulle en Andonis Foniadakis. Beide choreografen ademen bezieling, muzikaliteit en energie en maken bij Introdans hun debuut in Nederland.

  choreografen: Ed Wubbe, Thierry Malandain, Mauro Bigonzetti, Mauro de Candia, Regina van Berkel, Manuel Vignoulle en Andonis Foniadakis.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties